Nog niks ontvangen?
7 april 2020
NOG EVEN GEDULD
22 april 2020
Alles tonen

Verplaatsing SHOW LIFE

Helaas, onze show wordt verplaatst! We hadden dit al in onze brief naar de leerlingen vermeld, maar merken dat er toch nog wat onduidelijkheid is. De nieuwe datum zal ergens begin juli bekend worden, eerder dan dat hebben we geen nieuwe datum. Maar natuurlijk begrijpen wij ook de eventuele vragen met betrekking tot de kaartjes die al gekocht zijn. Vandaar dat we hier even op willen antwoorden:


Verkochte kaarten blijven staan en worden automatisch doorgeschoven naar de nieuwe datum van de show. Kaarten zijn ook nog om te ruilen op later tijdstip dus blijven geldig. Dit is voor alle partijen makkelijker en scheelt heel veel werk voor iedereen. Mocht iemand toch graag geld terug hebben dan is die mogelijkheid er gewoon ook. Hiervoor moet er dan per mail contact worden opgenomen met bespreekbureau.


Wij vragen jullie om ons en het Chassé Theater hierin te steunen, de show komt er hoe dan ook, het is alleen afwachten hoe de regels omtrent het coronavirus zich zullen ontwikkelen. Zo willen wij natuurlijk wel graag optreden voor publiek, vandaar dat we dit meenemen bij het plannen van een nieuwe datum! Wij houden jullie op de hoogte wanneer deze bekend is.