Verplaatsing SHOW LIFE
15 april 2020
Corona bericht 8 mei 2020
8 mei 2020
Alles tonen

Lieve allemaal,

Zoals jullie gisteren waarschijnlijk ook hebben gezien tijdens de persconferentie (21 april) worden er voor de jongeren een aantal regels versoepeld. Wij hadden gehoopt dat de dansschool al voor de jongeren open zou mogen, maar het kabinet zegt nadrukkelijk dat het gaat om BUITEN sport. En helaas zijn wij geen buiten sport. Het is voor ons ook niet mogelijk om de dansschool naar buiten te verplaatsen. Het terrein voor ons pand is een parkeerterrein van alle bedrijven die daaraan liggen en die bedrijven werken gewoon, dus wij kunnen niet op een parkeerterrein lessen gaan geven. Uiteraard, zodra er andere versoepelingen komen spelen wij hier direct op in. Het is nog even afwachten…

MAAR!!

Dat betekent niet dat we stil zitten. Wij zijn inmiddels druk bezig met het aanleggen van internet in de studio zodat we direct na de meivakantie LIVE lessen kunnen gaan geven, die via streaming rechtstreeks gevolgd kunnen worden thuis. Het schema van deze lessen gaat er net iets anders uitzien voor sommige lessen, maar dit gaan we de komende tijd met jullie communiceren. Heb nog heel even geduld, wij doen heel hard ons best! Wij zijn er twee weken tussenuit met de Meivakantie, maar daarna gaan we er weer vol tegenaan.

We doen dit samen, met ons team, met jullie! Alleen samen kunnen we lekker blijven dansen <3