Corona bericht 8 mei 2020
8 mei 2020
UPDATE 15 juni: Hoe gaan we intussen verder?
14 juni 2020
Alles tonen

WE MOGEN BUITEN DANSEN!!

Wat zijn we blij, we mogen naar buiten! Vanaf a.s. zaterdag 16 mei gaan we hiermee beginnen. Als het straks slecht weer is, dan is het geen buiten les maar via Zoom. Iedere les heeft dan in iedergeval 1x les gehad via Zoom en heeft het dus al uit kunnen proberen. Voor alle informatie verwijzen we jullie even naar de speciale pagina die we hiervoor hebben gemaakt. Daar vind je ook de regels m.b.t. de buiten lessen & het laatste aangepaste rooster. Dit rooster is dus vanaf nu elke week hetzelfde ongeacht de les buiten is of via zoom. We hopen dat het allemaal duidelijk is, zo niet? Bel even naar 076-5427359 of mail naar info@ghislaine-dance.com.

Check alle info hier: www.ghislaine-dance.com/danslessen/nieuw-tijdelijk-rooster-livelessen-buiten