WE MOGEN BUITEN DANSEN!!
14 mei 2020
FIJNE KERST!
16 december 2020
Alles tonen

Breda, 15 juni 2020

Beste dansers en ouders,

Het afgelopen weekend van 13 en 14 juni zouden we eigenlijk ons dansspektakel LIFE hebben opgevoerd in het Chassé Theater… na heel veel voorbereidende werkzaamheden en trainingen! Voor ons allemaal is het natuurlijk een teleurstelling dat dit vanwege de corona niet door kan gaan. 

Maar we gaan er toch iets positiefs van maken door jullie allemaal het LIFE toi-toi’tje uit te delen en we gaan er natuurlijk opnieuw voor in 2021! Zoals het er nu uit ziet zal LIFE naar 3 en 4 juli 2021 verschuiven. Een eerdere datum is zoals het er nu uit ziet geen redelijk alternatief omdat we achter het toneel allemaal dicht op elkaar staan, we volle kleedkamers hebben, we niet samen mogen dansen in onze choreo’s, we afsluiten met een finaledans van honderden op het toneel en er maar heel beperkt publiek mag komen. We hopen daarom dat we volgend jaar allemaal samen wel weer helemaal op de ‘ouderwetse’ manier kunnen schitteren! 

Hoe gaan we intussen verder?

Normale lesrooster volgens corona protocol

 • Per 1 juli gaan we weer binnen dansen als dit op 22 juni door de regering bevestigd wordt.
 • We gaan dan weer naar het oude rooster terug, echter stoppen we iedere les 5 minuten eerder om de wisseling van dansers volgens corona protocol te laten verlopen. De ingang zal zijn via de roldeur en de uitgang via de normale deur. Je mag pas binnen bij aanvang lestijd en de normale ingang is nu dus uitgang en dient niet gebruikt te worden als ingang. We zullen looppijlen maken ter verduidelijking. Ouders mogen niet mee naar binnen! Indien er vragen zijn graag via mail of telefoon. 
 • We gaan in de zomervakantie een week langer door als service aan jullie, dus we gaan dit jaar door met de lessen tot de scholen ook stoppen. Onze zomervakantie start dan zondag 12 juli.

Zomer dansweken rooster

 • In de zomer komt er tevens een speciaal ‘Zomer Dansweken’ rooster voor iedereen. Dan wordt niet het gewone rooster gevolgd, maar kun je meedoen bij alle mogelijke lessen waar je leeftijd bij staat. Je kunt dus ook lekker neuzen bij andere dansstijlen en docenten. Het is wel zo dat je je hiervoor moet inschrijven via gdc.zomerdansweken@gmail.com.
 • Stuur een e-mail naar bovenstaand e-mail adres met daarin je naam, 06 nummer, leeftijd en voor welke zomerles(sen) je je wilt inschrijven. Je ontvangt een bevestiging van ons als je inschrijving is doorgevoerd. Heb je deze bevestiging niet gehad na 3 dagen? Laat het ons dan even weten door te bellen naar 076-5427359.
 • Het ligt aan het weer waar de lessen zullen plaatsvinden. Klassiek/modern zal binnen zijn en hiphop eventueel buiten. Bij de binnen-lessen hebben we 20 plaatsen per les en bij de buiten-lessen is het aantal deelnemers onbeperkt. De lessen tijdens de zomer dansweken gaan door bij minimaal 8 personen.
 • Uiterlijke inschrijfdatum voor de ‘Zomer Dansweken’ is zondag 12 juli, maar let wel: wie het eerst inschrijft, krijgt het eerst zijn plek toegewezen!
 • Je mag, indien er plek beschikbaar is (uiteraard gaan eigen leerlingen voor), eventueel ook een introducé aanmelden. Kosten voor introducees zijn €7,50 per les.

Waar staat het Zomer Dansweken lesrooster?
Klik hier om naar de pagina te gaan!

Lessen in het nieuwe seizoen en LIFE

 • We starten na de zomer weer op zondag 23 augustus met lekker dansen in de studio zoals het er nu uit ziet.
 • De dansen van de show gaan we weer oppakken na enige tijd zodat we vermijden dat het gaat vervelen bij de dansers en dan is er ook de mogelijkheid om nieuwe leerlingen mee te kunnen laten doen.
 • Dansers die qua leeftijd door moeten stromen naar een nieuwe les laten we ook gewoon doorstromen. Er is tijd genoeg om een weer een nieuwe andere dans te leren. De docente brengt jullie daarvan op de hoogte (wij zorgen er natuurlijk voor dat de hierdoor nodige kostuum aanpassingen voor LIFE worden geregeld).
 • Zoals gezegd zal LIFE dus plaatsvinden in het weekend van 3 en 4 juli 2021. Markeer deze data dus alvast in je agenda!

We hebben er heel veel zin in om weer naar het normale leven terug te keren met een normaal rooster en we hopen dat jullie in de zomer lekker komen dansen tijdens onze speciale ‘Zomer dansweken’. Voor velen van ons zal er geen of een minder uitgebreide zomervakantiereis inzitten dit jaar, daarom is het dus misschien des te leuker om te komen. Inschrijven is onbeperkt dus je kan ook lekker neuzen bij andere dansstijlen of docenten. 

Hoe het er uiteindelijk allemaal definitief uit zal zien weten we pas 22 juni, maar we vonden het belangrijk om onze plannen nu al te delen en de zomerweek kan eventueel ook helemaal buiten plaatsvinden.

Schrijf je in voor de lessen en we gaan er met z’n allen een mooie zomer van maken!

Met hartelijke groeten, 

Team Ghislaine Dance Company
Ghislaine, Ellis, Yahra, Jolein, Debby, Svetlana, Loulou, Nathalie en Randy 

Voor vragen:

Bel naar 076-542735 of mail naar info@ghislaine-dance.com