ZOOM & BUITEN lessen tijdens lockdown
22 januari 2021
Sinterklaasviering 2021 gaat niet door
23 november 2021
Alles tonen
UPDATE CORONAREGELS NOVEMBER 2021

Beste dansers,  
Na het zien van de persconferentie op 2 november, staan wij weer voor een nieuwe uitdaging. We streven ernaar om in gezamenlijkheid zo goed mogelijk gehoor te geven aan deze nieuwe maatregel! Ook voor ons is het nieuw en een zoektocht naar de juiste werkwijze. Laten we begrip hebben voor elkaars situatie en elkaar waar mogelijk helpen. 

Wij hebben al onze groepen inmiddels op de hoogte kunnen stellen van de nieuwe regels. Graag willen we ze hier, ook voor nieuwe leden toch even op een rijtje zetten. Sommige vragen hebben we reeds kunnen beantwoorden, andere vragen staan nog open. Hiervoor gaan we op zoek naar de juiste antwoorden. 

Voor iedereen
Blijf thuis bij klachten of wanneer je in contact bent geweest met iemand die positief getest is, dit wordt eigenlijk vrij goed gedaan, maar we vragen jullie vooral deze wintermaanden om daar goed je verantwoording in te nemen. Daarnaast vragen we voornamelijk om het gezellig te houden in de dansschool! Geen coronadiscussies, maar lekker doen waar we voor komen: dansen.

Voor iedereen tot 18 jaar
Hier veranderd er niet heel veel, we vragen (zoals tot nu toe altijd) wel om je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Graag willen we ouders vragen om kinderen af te zetten en alleen naar binnen te laten gaan. Wil je iets bespreken met de docent? Zorg dan dat je er op tijd bent en met een mondkapje op naar binnen komt om iets te bespreken. Wachten in foyer kan alleen met mondkapje en 1.5 meter afstand. Is de foyer vol? Dan buiten wachten. De kleedkamer is alleen voor de dansers, ook in kader van privacywet.

Voor iedereen boven de 18 jaar
Helaas zijn wij genoodzaakt om bij iedereen boven de 18 een Corona Toegangs Bewijs Check te doen. Daarnaast zal iedereen boven de 18 weer binnen een mondkapje op moeten hebben, deze kun je afdoen voordat je gaat dansen. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Om de 1,5 meter afstand te bewaken hebben we de stippen, gebruik deze.

We hopen op jullie begrip. Als er iets is, bel ons gerust even op of mail ons.

Team Ghislaine Dance Company