Strengere maatregelen per zondag 28 november
28 november 2021
We mogen weer!
15 januari 2022
Alles tonen
Nieuwe lockdown 19 december 2021

Beste dansers,  
Naar aanleiding van de persconferentie op zaterdag 18 december moeten wij wederom helaas onze deuren sluiten. We hebben dan ook besloten om alles deze week te gaan regelen en bekijken voor hoe we het na de kerstvakantie kunnen aanpakken. De lessen zullen komende week dus niet doorgaan.

Jongeren
Voor onze jongere dansers gaan we komende week een link regelen waar ze een kerstdansje (zowel streetdance als ballet) kunnen leren, zodat als ze thuis willen dansen er een mogelijkheid is. Houd daarvoor onderstaande link in de gaten, zodra het filmpjes geregeld zijn zullen deze hier te zien zijn: https://www.ghislaine-dance.com/danslessen/thuis-dansen-kerst/ .

Volwassenen
We willen onze volwassen dansers de mogelijkheid geven om eventueel een ladyfit zoom les bij te wonen komende week, dit kun je thuis gemakkelijk meedoen, hoe klein of groot je ruimte ook is. Je hoeft je hier niet voor aan te melden via de docent, je kunt dus gewoon meedoen. We zullen in de groepsapps de tijden en inlogcodes sturen!

Social Media
Helaas is ons account gehackt, waardoor wij nog niet in onze Facebook en Instagram kunnen. Vandaar dat het hier wat stiller is en niets gecommuniceerd wordt. We zijn aan het kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Madgirls
De meiden van Madgirls hebben gisteren nog wel mooi een eerste prijs mogen ontvangen bij de danswedstrijd van UDO! We zijn ontzettend trots op de meiden en blij dat dit nog net allemaal heeft mogen en kunnen plaatsvinden. Top gedaan!
madgirls-UDO-1


We willen jullie alvast bedanken voor jullie medewerking en inzet! We hopen jullie na de kerstvakantie gewoon weer in de studio te kunnen zien. Ook hier gaan we weer goed doorheen komen. Dansen is immers onze passie.

We wensen jullie alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Liefs,
Het gehele team van Ghislaine Dance Company