Lockdown 19 december
19 december 2021
Alles tonen
YES! We mogen weer!!

Beste dansers,  
Per zaterdag 15 januari gaan alle lessen weer op de normale lestijden door! Wel stoppen we 5 minuten eerder vanwege de leswissel. Wij hebben er weer super veel zin in!! En gaan vol goede moed en frisse energie aan de slag met de dansen voor de show.

Regels
We pakken het weer op zoals we voor de lockdown deden. Zo moeten wij om een QR code vragen en zijn mondkapjes bij binnenkomst verplicht. Kom op je lestijd en niet eerder. En bij klachten blijf je thuis.

Social Media
We hebben nieuwe instagram! @ghislainedancecompany.official is ons nieuw account. Hier zullen binnenkort weer filmpjes, reels en updates te vinden zijn. Helaas waren onze social media accounts gehackt, waardoor wij niet in onze Facebook kunnen en onze instagram verwijderd werd. Vandaar dat het hier wat stiller is geweest en niets gecommuniceerd wordt. We zijn aan het kijken hoe we dit kunnen oplossen met Facebook. De pagina bestaat nog wel, maar er zit niemand meer achter.We willen jullie alvast bedanken voor jullie flexibiliteit en inzet van de afgelopen tijd! We hopen dat we nu open kunnen blijven!Liefs,
Het gehele team van Ghislaine Dance Company