Op deze pagina kunt u alle informatie over ons nieuwe dansspektakel LIFE vinden. In 2022 zullen wij weer een prachtige show wegzetten in het Chassé Theater te Breda.

 

INFO

Wanneer is de show?
Onze dansspektakels zijn uniek en vinden om de drie jaar plaats. Dit jaar is het eindelijk zover! We hebben alles even moeten uitstellen vanwege corona, maar het gaat dit jaar echt door! We zijn al volop aan het werken aan ons nieuwste dansspektakel LIFE! Dit dansspektakel zal gaan plaatsvinden in het Chassé Theater op 2 & 3 juli 2022, in de middenzaal met 4 voorstellingen. Wij hebben er heel veel zin in!
Wie doen er mee?
Alle dansers van klein tot groot gaan aan LIFE deelnemen en het zal wederom een fantastische toneelervaring worden. Een voorstelling met vele mooie artistieke dansen in verschillende dansstijlen van klassiek, modern, showdance, afro-dancehall, verschillende stijlen streetdance en hiphop, kleuterdans tot breakdance.
Foto-dag informatie
Voor de foto-dag zullen er enkele (dus niet alle) groepen uitgenodigd worden. We maken niet van elke groep een foto op de foto dag, maar het is wel de bedoeling dat er van iedere groep uiteindelijk een foto in het programmaboek zal komen te staan. Deze foto’s zullen op diverse momenten in de les genomen worden. Dus als je zeker wilt zijn dat je zelf uiteindelijk ook op de foto staat zorg dan dat je geen lessen mist, want het kan dan ongelukkigerwijs net de les zijn waarop de foto’s worden genomen. De fotodag is op 10 april, hier hebben de desbetreffende leerlingen inmiddels te horen gekregen.
Verkoop kaarten
We treden één keer in de 3 jaar op met een heel groot dansspektakel en om dit kostendekkend te houden hebben we kaartverkoop via het bespreekbureau van het Chassé Theater. De verkoop van de kaarten zal daar starten op maandag 21 maart 2022. De prijs per kaartje is €19,50 inclusief de servicekosten á €2,10 die het Chassé per verkocht kaartje verplicht stelt. Natuurlijk zijn we er ons van bewust dat de kosten van een kaartje niet mis zijn, maar voor één keer in de 3 jaar zal dat zeker de moeite waard zijn. Het Chassétheater is een unieke plek en daar zijn flink wat kosten aan verbonden naast alle kleding en decors. We werken heel hard aan deze totaal productie en staan voor kwaliteit! www.chasse.nl Rolstoelplaatsen Voor iedere voorstelling zijn tevens rolstoel plaatsen te krijgen mits de kaarten daarvoor op tijd gekocht worden. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met het Chassé Theater.
Poster en programmaboek
Iedere danser krijgt vanaf 14 maart een LIFE poster mee om voor het raam te hangen. Leuk om te zien hoeveel Ghislaine Dance Company dansers er wonen in Breda! Als service krijgt iedere leerling vooraf een programmaboekje deze keer. Tijdens de voorstellingen zullen ze tevens te koop worden aangeboden in de zaal voor €2 per stuk.
Dubbelen van dansen
Om de jongste dansers niet al te zwaar te belasten doen zij 1 of 2 voorstellingen mee en dubbelen zij de dans met een andere groep. Het overzicht wie er van de jongeren in welke voorstelling gaan dansen staat hieronder. Reserveer deze dag zodat iedereen kan meedoen op de dag dat ze ingedeeld zijn. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om voor de kinderen die 2 lessen per week hebben hun dansen ook op 1 dag te laten vallen, maar dat was niet bij iedereen mogelijk, helaas. Heeft u hier vragen over bel dan naar Ghislaine (076-5427359) en we zoeken een praktische oplossing. De jongste kinderen doen hun generale repetitie op de dag van het optreden zelf. De info hierover volgt als de show dichterbij komt. **alle andere groepen doen alle 4 shows mee** Maandag 16.30u: Zaterdagmiddag + avond Dinsdag 17.00 (wildert): Zaterdag middag en avond Dinsdag 16.00u: Zondagmiddag + avond Dinsdag 16.45u: Zondag middag + avond Dinsdag 17.30u: Zondag middag + avond Woensdag 13.45u: Zaterdag middag + avond Woensdag 14.30u: Zaterdag middag + avond Woensdag 15.30u: Zaterdag middag + avond Vrijdag 16.15: Zondag middag + avond Zaterdag 11.00: Zondag middag + avond
Ophaalbeleid jongste dansers
Om de jongste kinderen wel de complete toneeldanservaring mee te geven maar ook weer niet teveel te belasten hebben we de volgende oplossing: Iedereen doet tenminste 1 keer mee aan de grote finaledans van LIFE. Kinderen die meerdere keren ingedeeld zijn kunnen dus eventueel na hun eigen dans direct naar huis bij de overige voorstellingen en hoeven dan niet op de finaledans te wachten. Zij kunnen dan direct na hun eigen dans opgehaald worden. Uiteraard moet dit alles in goed overleg plaatsvinden zodat we precies weten waar alle dansers zijn tijdens de voorstellingen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, neem dan dus contact op met Ghislaine (076-5427359).
Communicatie
De verder communicatie over LIFE zal vooral lopen via e-mail. Tevens komt alle informatie te staan op onze website, op Instagram en op het bord in de hal van de studio. Het is een heel groot project en we proberen iedereen zo veel mogelijk goed op de hoogte te houden. Zijn er toch vragen, dan staan we te allen tijden hiervoor beschikbaar. Bespreek onduidelijkheden met de docenten en geef het op tijd aan zodat iedereen er een fijne tijd aan kan beleven. Positiviteit is ons motto dus ga liever geen eigen invullingen aan eventuele onduidelijkheden geven, maar vraag het ons dan even!
Het verhaal:
Het cruiseschip Sunshine vaart naar Mexico en L.A. met een bont gezelschap aan boord. Tijdens deze cruise maken zij allerlei interessante dingen mee. Het swingende en vrolijke cruise leven aan boord wordt afgewisseld met allerlei hedendaagse problemen. Het wordt een reis die je niet mag missen! Allereerst maken we kennis met de Sunshine en het leven aan boord. Het eerste uitstapje is naar een tropisch eiland. Lekker relaxen op het strand en meegezogen worden in de onderwaterwereld met onwaarschijnlijk mooie beelden.. Aan boord is puber Summer, samen met haar moeder en stiefvader. De relatie met haar stiefvader is moeizaam, omdat hij natuurlijk niet haar echte vader kan vervangen! Summer weet dat haar echte vader in Mexico woont, maar vraagt zich wel af waarom hij al 2 jaar niets meer van zich heeft laten horen… De Sunshine arriveert in Mexico, precies op de dag dat het “Dia de los Muertos” is, het feest van de dodenherdenking. De passagiers gaan op excursie. De feestende massa verplaatst zich naar het kerkhof om daar traditioneel de kaarsen aan te steken. Summer als vervelende puber trekt echter haar eigen plan en eindigt ergens helemaal alleen op het kerkhof. Wat ze daar vindt is niet wat ze zou wensen, maar opent misschien wel haar hart. Opa Oscar en oma Kate bevinden zich ook aan boord en vieren, nog steeds innig verliefd, hun 60 jarig huwelijk. Zoals vele ouderen aan boord zijn ze nog behoorlijk fit en staan nog vol in het leven. Een gokje in het casino, zwemmen en de playbackshow zijn hun favoriete bezigheden, met het captainsdiner als het hoogtepunt natuurlijk! Het verhaal van Oscar en Kate gaat over liefde, lol, verdriet en trouw. Samen met Summer, haar ouders en influencer Kylie vormen ze in de loop van de cruise een hechte groep. Met hun levenservaring zijn ze een grote steun voor hun groepsleden en zorgen ze ook voor de nodige hilariteit aan boord. Ook influencer Kylie is aan boord van de Sunshine. Zij heeft als opdracht gekregen om een social media verhaal te maken dat meer jonge mensen naar het cruisen zal trekken. Het blijkt een hele uitdaging te zijn, om haar volgers telkens weer te blijven boeien met foto's, stories, filmpjes en ludieke acties. Een eigentijds verhaal over social media, beroemd zijn, stress, hard werken en keuzes maken. Het lijkt zo leuk om beroemd te zijn, maar dit heeft ook een keerzijde! Het is een eenzaam bestaan terwijl anderen daar geen weet van hebben. Zal Kylie haar opdracht volbrengen of gaat ze een andere keuze maken....

Andere vragen over onze show?