Coronavirus - lessen

ZOOM lessen Ghislaine Dance Company

Nederland is in lockdown, wat betekent dit voor jouw dansles? Wij zullen ZOOM lessen geven. Hieronder vinden jullie alle informatie, van het rooster tot hoe je de app kan gebruiken. Iedereen krijgt voor zijn les een inlog ID code en wachtwoord. Zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Laat het ons even weten! We hopen dat we snel weer normaal les kunnen geven. We gaan weer samen knallen! Download/start ZOOM optijd en oefen er wat mee als je het nog niet helemaal begrijpt.
Update:
We mogen vanaf 3 maart buiten dansen met dansers onder de 27 jaar. Wij bekijken per les hoe we dit goed kunnen aanpakken en zullen dit met de groep delen via whatsapp of e-mail. Iedereen boven 27 blijft les krijgen via ZOOM. Wanneer het zou regenen, geven wij ook aan de dansers onder de 27 jaar via ZOOM les. Hier zullen wij elke week ruim voor de les de dansers van op de hoogte houden.

Is jouw e-mail adres veranderd?
Laat het ons even weten, zodat je geen informatie kunt missen!

Hierbij een instructiefilmpje, kijk hem op een groot scherm!

Coronavirus - lessen

AANGEPAST LESROOSTER

Omdat LIVE lessen anders zijn dan gewone lessen, hebben wij een aangepast lesrooster de komende tijd. Het lesrooster is hieronder te vinden. Is jouw les samengevoegd en geeft dit jou een probleem? Laat het ons even weten dan kunnen we kijken of je tijdelijk een andere les mee kan doen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd mailen of bellen!