Coronavirus - lessen

Nieuw tijdelijk rooster Livelessen & buiten

YES: WE MOGEN BUITEN DANSEN!!
We zijn deze week gestart met de LIVE lessen via het programma ZOOM. Maar inmiddels hebben wij ook van de gemeente te horen gekregen dat we buiten dansles mogen geven. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee! Het liefst zouden we natuurlijk gewoon lekker binnen dansen, zoals we gewend zijn via het normale rooster. Maar helaas kan dat nog niet.
Wat we u gaan doen is: Buiten met lekker weer & Zoom met slecht weer.
De komende week verwachten ze mooi weer, dus het plan is sowieso om vanaf zaterdag buiten te gaan dansen! We zullen dit verder dag tot dag moeten bekijken, je weet immers nooit wat het weer doet in Nederland. We zullen dus standaard buiten les geven en alleen als het anders is communiceren wij dat naar jullie incl. de zoom code die je dus dan nodig hebt. Heb je niks gehoord? Dan is het gewoon buiten. Heb je wel iets gehoord? Dan is het binnen. Het is dus even flexibiliteit die we van jullie vragen en of je goed je app/e-mail in de gaten wil houden op de dag van je les als je ziet dat het minder mooi weer is. Houd ook onze social media in de gaten.
Wij proberen alles zo goed mogelijk te doen, maar ook voor ons is dit ook elke keer allemaal nieuw. Dus als er iets is, laat het even weten! We gaan samen knallen! Wij kijken er naar uit jullie weer te kunnen zien! Lees hiernaast de 'regels' voor de buiten lessen & zie het aangepaste lesrooster. Voor sommige lessen veranderd er weer wat, dit zal hopelijk de laatste verandering zijn: volgende keer hopen we nieuws te hebben dat we weer helemaal open mogen.. Tot die tijd doen we het zo! Houd er ook rekening mee dat wij ook buren hebben die een sportclub hebben en buiten hun sportactiviteiten voort zetten, wij zijn in goed overleg met hun en hopen als beide scholen dat onze leerlingen hier ook goed mee omgaan door de regels te lezen! We gaan er weer iets moois van maken! Het is allemaal een beetje behelpen maar we hebben er kei veel zin in! Wij willen dansen!

In het kort: Wat we u gaan doen is: Buiten met lekker weer & Zoom met slecht weer.Vanaf zaterdag gaan we buiten dansen!We zullen standaard buiten les geven en alleen als het anders is communiceren wij dat naar jullie incl. de zoom code die je dus dan nodig hebt. Heb je niks gehoord? Dan is het gewoon buiten. Heb je wel iets gehoord? Dan is het binnen.
Locatie: Parkeerterrein voor de studio, Voorerf 39

Geen informatie ontvangen?


Laat het ons even weten als je geen mail ontvangt of geen informatie via de groepsapp, zodat je geen lessen hoeft te missen! Bel naar 076-5427359 of mail naar info@ghislaine-dance.com


Coronavirus - lessen

AANGEPAST LESROOSTER BUITEN & LIVESTREAM LESSEN

Omdat LIVE lessen / buiten lessen anders zijn dan gewone lessen, hebben wij het rooster weer een beetje aangepast. Het lesrooster is hieronder te vinden. Is jouw les samengevoegd, heeft het een andere tijd en/of geeft dit jou een probleem? Laat het ons even weten dan kunnen we kijken of je tijdelijk een andere les mee kan doen.


Het rooster is dus hetzelfde voor buiten als voor livestream. Dus de tijd die er staat is elke week jouw lestijd! (tot we weer gewoon in de dansschool mogen natuurlijk)

Alle buitenlessen vinden plaats op het parkeerterrein voor onze studio op Voorerf 39!! (dus let op voor de leerlingen die normaal bij de Wildert les hebben)

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd mailen of bellen!