Coronavirus - lessen

Thuis dansen - Kerst

Thuis dansen - Kerst

Lieve allemaal, We hebben twee leuke kerstdansjes die je thuis kunt oefenen. Veel succes en plezier! We hopen jullie na de kerstvakantie gewoon weer in de studio te kunnen zien. Veel liefs en fijne kerstdagen van ons allemaal.

KERST - STREETDANCE

Zie hieronder de filmpjes van de streetdance kerstdans door Loulou. Je kunt het filmpje van de uitleg elke keer weer opnieuw afspelen of terugspoelen als je een pasje wil herhalen. Ook zit er een filmpje bij op muziek. Je mag ook een deel zelf bedenken als je dat leuk lijkt! Het liedje: Bebe Rexha - Count on Christmas. Maak je een filmpje? Stuur hem ons toe! Heel veel plezier en succes.
KERST - BALLET

Zie hieronder de filmpjes van de ballet kerstdans door Ellis. Je kunt het filmpje van de uitleg elke keer weer opnieuw afspelen of terugspoelen als je een pasje wil herhalen. Ook zit er een filmpje bij op muziek. Je mag ook een deel zelf bedenken als je dat leuk lijkt! Het liedje: Do - Kerstmis, je bent welkom hier. Maak je een filmpje? Stuur hem ons toe! Heel veel plezier en succes.