Show 2014

Earth

Info

• Chassé Theater
• 21 en 22 juni 2014
• 700 dansers
• 3 voorstellingen
• in de grote Holland Casinozaal

Samenvatting
Een vreemde planeet met veel natuurrampen, vervuiling en geweld. Dat is wat koningin Zenza van de verre planeet Ennoia ziet wanneer haar oog op de aarde valt. Ze is erg benieuwd naar de wezens die daar wonen en stuurt drie jonge ruimtemensen op onderzoek uit: Lani, Sitara en Alya. Hun hulpjes, Number 52 en Number 108, hebben van de koningin een speciale armband gekregen waarmee ze in de tijd kunnen reizen en de tijd stil kunnen zetten. Je weet immers maar nooit!

Op aarde aangekomen leert het vijftal de jonge meiden Noa en Luna kennen. Die maken hen wegwijs op aarde en laten hen proeven van het leven hier. De bezoekers van Ennoia ontdekken de vele aardse emoties als vreugde, liefde, woede en wanhoop. De vriendschap met Noa en Luna wordt gaandeweg steeds hechter. Op aarde blijken ook heel veel mooie dingen te gebeuren. Het is hier veel leuker dan ze hadden gedacht en eigenlijk willen ze niet meer weg.

Lani, Sitara en Alya ontdekken dat je op aarde ook heel goed kunt dansen. Alya doet zelfs auditie voor een musical en ze belanden samen met hun vrienden in een heuse dancebattle op het dak van de dansacademie. Ze ontdekken de vrijheid van het dansen en de ontlading die het geeft. Het wordt een steeds belangrijker onderdeel van hun leven tot ze niet meer zonder kunnen. Dan gebeurt er iets onverwachts dat hun fijne leventje op aarde totaal op zijn kop zet. Gierende banden, een harde klap! Kunnen ze de hulp inroepen van Ennoia?

Interesse gewekt?