Show 2008

Flight 506

Info

• Chassé Theater
• 21 en 22 juni 2008
• 700 dansers
• 4 voorstellingen
• in de grote Holland Casino zaal

Samenvatting
Het verhaal begint op Schiphol waar het altijd druk is en allerlei verschillende mensen rondlopen. We leren al snel de hoofdrolspelers kennen, want zij zitten bij elkaar in het vliegtuig. Onder één van hen ook de tovenaar die het hele verhaal zal begeleiden. Het toverstokje van de tovenaar komt in verkeerde handen terecht en de bestemming van het vliegtuig verandert daarmee ook.

Eerst komt het vliegtuig terecht in ‘sprookjesland’, waar de verjaardag van Sneeuwwitje gevierd word. Vervolgens komt de groep terecht in het volgende avontuur: de ‘piratenwereld’. Daar wordt een groot deel van de groep gevangen genomen, maar gelukkig de tovenaar niet! De tovenaar brouwt een toverdrankje en zorgt dat het terecht komt bij de piraten, die al heel snel in slaap vallen. De rest van de groep kan bevrijd worden en ze storten zich in weer een nieuw avontuur, de reis gaat naar: India, het land van 1001 nacht!

De toeristen maken kennis met de Indiase prinses die uitgehuwelijkt word en uit het paleis vlucht.

Daarna belanden ze op een Indiase markt waar ze ook nog eens beroofd worden. Dit zorgt voor een wilde achtervolging, die gelukkig goed afloopt dankzij een jongeman.. Als de jongeman en de prinses elkaar ontmoeten slaat gelijk de vonk over, maar tegelijkertijd arriveert de sultan met zijn krijgers. De prinses wil met de jongeman trouwen, maar de sultan eist zijn dochter terug. Hoe gaat dit aflopen? Zal ze met de jongeman mogen trouwen?... Het gezelschap haalt de toverkaart erbij en gaat na veel wilde avonturen weer terug naar huis…

Interesse gewekt?