Show 2011

ZAPP!

Info

• Chassé Theater
• 2 en 3 juli 2011
• 700 dansers
• 4 voorstellingen
• in de grote Jupiler zaal

Samenvatting
De familie Knots is dol op televisie kijken. Vader Koos, moeder Mien en hun dochters Truus, Trees en Tooske doen eigenlijk niets anders. Nou ja, behalve dan ruzie maken over wie welk programma mag kijken. Wanneer de louche verkoopster Demona het gezin een gigantisch grote nieuwe tv aansmeert, zijn ze zo door het dolle heen dat ze tekenen zonder de kleine lettertjes te lezen. En dat was niet zo verstandig.

Wanneer de kinderen die avond voor de televisie in slaap zijn gevallen, komt die tot leven. Truus, Trees en Tooske worden in de televisie gezogen. Vader en moeder Knots zijn ten einde raad als ze ontdekken wat er is gebeurd. Ze zappen zich een ongeluk om hun kinderen terug te vinden. Tijdens hun spannende zoektocht langs de verschillende tv-kanalen zien ze kun kinderen in diverse programma’s terugkomen.

Vanaf hun eerste optreden in Zumba op RTL4 volgen Koos en Mien Knots hun dochters via onder meer Kids Channel, Animal Planet en een film op Net5. Na een wervelend optreden van High School Musical is de familie even toe aan een korte pauze. ZAPP gaat verder met het mooie Jesus Christ Superstar en het gevoelige Auschwitz, gevolgd door nog tal van spannende, hilarische en interessante tv-programma’s. Vader en moeder Knots blijven maar zappen en op iedere zender zien ze Truus, Trees en Tooske weer. Maar hoe krijgen ze hun dochters eindelijk terug?

Dan krijgen ze een idee. Waarom proberen ze eigenlijk zelf niet om op tv te komen? Wanneer vader Knots mee mag doen aan de spelshow ‘Money or the Box’, wordt het spannend. Zal het hem op deze manier lukken om zijn dochters terug te krijgen? Eén ding is zeker: dit wordt een middag of avond voor de buis die u niet snel zult vergeten!

Interesse gewekt?