Dansschool gesloten tot en met 6 april!
15 maart 2020
Nog niks ontvangen?
7 april 2020
Alles tonen

Lieve dansers en ouders,

Het is een rare tijd waar we in zijn beland, een soort onzichtbare oorlog. We zijn nu een week dicht, maar het voelt al als een maand…

We hopen dat iedereen van jullie en jullie families en vrienden nog gezond zijn en blijven; dat is het allerbelangrijkste!

Ghislaine Dance Company staat bekend om haar warmte, vriendschappen en verbinding, iets waar we super trots op zijn en dit is wat ons sterk maakt. We moeten ook juist deze moeilijke tijden samen goed door zien te komen! Ik dank jullie daarom voor alle warmte tot nu toe en ik ben zo trots op hoe mijn docenten ook nu voor jullie klaar staan en ervoor gaan.

Wat hebben we tot nu toe gedaan?

Wij, alle docenten, hebben vorige week de hele week in de studio gestaan en via de email en whatsapp hebben we al veel online filmmateriaal gestuurd om jullie thuis de gelegenheid te geven om niet stil te zitten, lekker te dansen en in conditie te blijven; zo goed als dat kan in deze starre tijden. 

Hoe staan we er nu voor?

Formeel zijn wij nog steeds verplicht gesloten tot 6 april, maar het gaat er toch op lijken dat die periode verlengd zal worden; gezien de nieuwste maatregelen van de regering die gelden tot 1 juni. Natuurlijk rijzen er dan vragen over de contributie en dat snap ik. Echter vragen we jullie steun om de dansschool gezond te houden en de normale lesgeld betalingen door te laten gaan. Steun van de overheid is voor ons hoogstwaarschijnlijk niet van toepassing, dus we hebben jullie support extra hard nodig.

Wat gaat er nu verder gebeuren?

We zullen in de komende weken doorgaan met het regelmatig sturen van online filmmateriaal via de whatsapp en via de email. We gaan ook filmpjes op Instagram zetten. We doen dat zolang we niet open mogen.

In de huidige situatie is het voor velen van ons allen de grote vraag of er dit jaar een zomervakantie in zit. Daarom zullen wij de gehele zomervakantie onze deuren open houden, ter compensatie van een deel van de gemiste lessen in de huidige periode. Concreet: In de zomervakantie gaan we voor alle niveaus, dancearts en ladyfit, diverse workshops organiseren waar alle dansers natuurlijk vrij aan mogen deelnemen. 

En het LIFE dansspektakel?

Onze grote LIFE dansspektakel gaan we hoogstwaarschijnlijk verschuiven naar een nieuwe datum. Hierover zijn wij momenteel in contact met het Chasse Theater. Dit doen we met pijn in ons hart, maar helaas vraagt de huidige situatie waarbij gezondheid van iedereen natuurlijk voorop staat, om drastische en ook onaangename maatregelen. De enorme voorbereidingen voor LIFE worden door de huidige beperkingen zodanig verstoord, dat we op deze manier niet meer op tijd een top kwaliteit dansspektakel kunnen garanderen. Daarbij komt dat er tot 1 juni, maar ook mogelijk daarna geen enkele zekerheid is dat de theaters überhaupt open zullen zijn tegen die tijd. We hebben tot nu toe zo hard gewerkt om er weer iets heel speciaals van te maken, dat we dat niet op het spel kunnen zetten. Zodra we hier meer info over hebben laten we jullie dat natuurlijk direct weten.

Om iedereen de gelegenheid te geven om altijd direct over de laatste informatie te beschikken, zal alles op onze website komen staan. Kijk daar dus altijd voor nadere informatie.

Dankjewel voor jullie begrip en hou iedereen in je omgeving goed en veilig!

Samen gaan we deze nare periode weer te boven komen en daarna gaan we nog meer genieten van alle vrijheid en (relatieve) zorgeloosheid die we gewend waren en soms maar al te vanzelfsprekend vonden.

Bij vragen kun je natuurlijk altijd bellen met 076-5427359.

Hartelijke groeten,
Ghislaine, Ellis, Yahra, Jolein, Debby, Loulou, Svetlana en Kevin

ghislainelogoopwit

Ghislaine Dance Company
Voorerf 39
4823 JS  Breda
tel. 076-5427359
www.ghislaine-dance.com
www.facebook.com/ghislainedancecompany